gratis inspiratiesessie

praktijkopleiding p&o en arbeidsrecht

30 januari 2020 van 9 uur tot 11 uur

GRATIS SESSIE EN SPECIAAL VOOR (KLEINE) WERKGEVERS EN ANDERE PERSONEELSVERANTWOORDELIJKEN.


Op 30 januari 2020 van 9 tot 11 uur organiseren Cecil Rupert en Can Kroezen een inspiratiesessie speciaal voor (kleine) werkgevers en andere personeelsverantwoordelijken in de organisatie. Een ochtend vol tips, informatie en tools die je direct in de praktijk kan toepassen. Daarnaast vertellen we graag meer over onze Praktijkopleiding P&O en Arbeidsrecht die wij 2x per jaar geven in Twente. De eerstvolgende start 10 maart 2020.


Ben je een werkgever of anderszins verantwoordelijk voor personeelszaken in jouw organisatie maar heb je niet direct een P&O achtergrond? Dan herken je je vast in de volgende punten:


O    Ik ben vaak veel tijd kwijt met het zoeken op internet of informeren bij anderen hoe het ook alweer hoort?

O    Ik herken die knagende twijfel of ik wel de goede keuze hebt gemaakt. En of ik het gesprek wel goed aanpak.

O    Het missen van de nodige kennis kost veel tijd en energie.


Speciaal voor mensen die zich hierin herkennen hebben wij een compacte, praktijkgerichte opleiding gemaakt die je in 4 maanden alle stappen in personeelszaken laat doorlopen. Zowel juridisch als praktisch komt alles aan bod. Je kunt het waar nodig direct toepassen en implementeren in je eigen organisatie. Tegelijkertijd word je door ons gecoacht hoe je dit het beste kunt doen. Voor jezelf en voor je medewerker. Een voorproefje kan je krijgen tijdens onze gratis inspiratiesessie.


Wat levert deze gratis inspiratiesessie jouw concreet op:

O    We doorlopen alle stappen van onze opleiding en je krijgt al vast over elk onderwerp waardevolle tips mee.

O    We leren je alvast een tool waarmee je beter leert communiceren met je medewerker en sneller inschat wat de valkuil is van deze medewerker maar die van jouzelf.

O    Je krijgt een checklist van ons waarmee je al in kaart kan brengen waar de aandachtspunten voor jouw organisatie liggen als het gaat om een goed personeelsbeleid.


Meld je hier aan voor onze kosteloze inspiratiesessie en dan zien we je graag op 30 januari 2020 van 9 uur tot 11 uur in Businesscentre Utopia, Twentepoort Oost 61-8 te Almelo.

Graag tot snel.


Vriendelijke groet,


Cecil & Can